Omgeving

De ligging van de camping
In de nabije omgeving kunt u onder andere vissen in binnen- en buitenwater.
Op het strandje achter de Zeedijk kunt u iedere dag heerlijk zwemmen. U wandelt (3 min.)van de camping de dijk over en dan bent u al op het strandje. Maar let wel……..de Westerschelde is een zeearm met de nodige stromingen. Goed opletten dus met de getijden.
U kunt vanaf 2 uur voor en 2 uur na hoogwater zwemmen. Raadpleeg hier de getijdentabel.


De omgeving van de camping is geschikt om te fietsen. U rijdt over slingerende dijkjes en in een waterrijke omgeving. Ook kunt u heel leuk wandelen in de omgeving. Het wandelnetwerk ‘Sporen in de Zak’ verbindt ruim 180 kilometer aan routes over paden, dijken en wegen met elkaar. Aan de hand van dit knooppuntensysteem kun je zelf een route samenstellen, van korte ommetjes tot meerdaagse tochten. Meer informatie over deze wandel en fietstochten kunt u terug vinden op de website: https://landschapsparkborsele.nl/


In Goes, Middelburg en Antwerpen kunt u fijn winkelen. Maar ook een wandeling op de boulevard in Vlissingen is een aanrader. De toeristische dorpen zoals Domburg, Veere en Zoutelande met de Zeeuwse grote stranden zijn vanaf de camping binnen een half uur bereikbaar.
Wilt u meer weten over mosselen en oesters dan is een bezoek aan Yerseke ook heel leuk.

Kinderen
Voor kinderen is er genoeg te doen op de camping, rondje met de skelters, springen op de trampoline of schommelen. Maar ook een bezoek aan pretpark Minimundi of binnenspeeltuin Klok’uus zal door de kinderen zeer gewaardeerd worden. In de buurt van de camping zijn leuke speeltuinen te vinden. Onder andere in het dorp Borssele (westsingel 55, gratis entree) en Speeltuin de Vluchtheuvel in Nieuwdorp (tegen betaling). Ook een ritje met de stoomtrein van Goes naar Hoedekenskerke is erg leuk om met kinderen te doen.
Vergeet een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans niet. Daar kunnen de kinderen zeehonden spotten en alles leren over deze grote waterkering.
In de omgeving zijn er een aantal kleinschalige recreatieve initiatieven zoals theetuinen, musea, etc. Ook het fruitteeltmuseum en bevrijdingsmuseum zijn een bezoekje waard.
Verdere informatie over uitstapjes en attracties kunt u vinden in de recreatieruimte.

Vooral in het hoogseizoen, maar ook zeker daarbuiten is er in Zeeland veel te zien en te doen op gebied van zang, toneel, film, dans, en vele soorten muziek / liveoptredens.
 
Zeker uw bezoek waard zijn: braderieën, (thema-)markten, havendagen, visserijdagen, mosselfeesten, en nog veel meer.
Ook bij de VVV kan men u ruimschoots van informatie voorzien.